Agenda

Schagen | POPWEEKEND AFTERPARTY

zaterdag 5 augustus 2017 - POPWEEKEND AFTERPARTY

Na een dag feesten op de Markt met popweekend, gaan we lekker door in Wonder's met een afterparty met KLATSCH UND KLATSCH!

KLATSCH UND KLATSCH laten je genieten van het beste uit de 80’s, 90’s en 00’s. Van Michael Jackson tot RUN-DMC, de grootste hits komen allemaal voorbij. Ga los op alle meezingers van de Spice Girls en show je moves op de tunes van Justin Timberlake. Van Michael Jackson tot Justin Timberlake, de grootste hits komen allemaal voorbij. Gabber op DJ Paul Elstak en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira.


De DJ’s van het Klatsch und Klatsch DJ-Team zijn opgegroeid met de muziek uit de jaren 80. Vanaf begin jaren 90 draaide ze al in een van de grootste discotheken in Noord-Holland en in de legendarisch IT in Amsterdam. De afgelopen jaren hebben ze onder andere op grote festivals gedraaid als Lowlands, Outdoor Stereo, Mysteryland en Indian Summer. Maar het Klatsch und Klatsch DJ-Team heeft ook op plaatsen als Bloomingdale, de Westergasfabriek, de NDSM werf, Paradiso en het Gelredome gedraaid. Ook zijn ze vaste DJ's op de feesten van WE ALL LOVE THE 80's & 90's in Panama, de Winkel van Sinkel en de Effenaar in Eindhoven!

ENTREE: GRATIS

HOE LAAT: VAN 23.30 - 4.00 uur
WAAR: WONDERS

< Terug