Schagen | BRUILOFT

BRUILOFT

Geacht bruidspaar, 

Allereerst willen wij jullie van harte feliciteren met jullie aanstaande huwelijk! Wij zijn zeer verheugd, dat jullie onze website bezoeken om je te oriënteren rondom de geplande bruiloft.

Jullie huwelijksfeest vraagt om een passende ambiance waarbij al jullie wensen mogelijk moeten zijn. Wonder's maakt de huwelijksdag gegarandeerd tot de dag van jullie leven. Deze belangrijke dag verdient onze speciale aandacht en daarom organiseren wij dit niet met vastomlijnde arrangementen, maar maken wij een persoonlijke invulling naar jullie eigen ideeën en wensen.

In onze karkateristieke zaak is alles mogelijk van receptie tot feestavond en van buffetten tot stijlvolle diners. Graag nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvend gesprek in Wonder's. Wij adviseren jullie graag over een origineel dagprogramma, de culinaire invulling en wat de mogelijkheiden zijn voor de receptie, borrel, diner en/of feestavond. Naar aanleiding van dit eerste gesprek werken wij een uitgebreid voorstel voor jullie uit waarin alle wensen zijn verwerkt.

Wij kijken er naar uit jullie huwelijk te mogen organiseren!

 

< Terug