Specials

Heerhugowaard | Diner- en Applauskaart

Diner- en Applauskaart

Dineer bij drie verschillende restaurants en ontvang een vrijkaart voor een theatervoorstelling bij Cool!

Met de Diner- en Applauskaart kunt u sparen voor vrijkaarten voor een speciaal geselecteerde voorstelling bij Cool kunst en cultuur.

 

Hoe werkt het?

Na uw diner ontvangt u een stempel op de Diner- en Applauskaart. Bij drie verschillende stempels kan de kaart bij Cool worden ingewisseld voor een toegangskaart voor een van de door Cool geselecteerde voorstellingen.

 

Waar krijg ik de spaarkaart?

De Diner- en Applauskaart is te verkrijgen bij de servicebalie van Cool en bij de deelnemende restaurants. U krijgt de kaart standaard mee wanneer u een theaterkaart koopt bij de servicebalie van Cool of een bezoek heeft gebracht aan een van de restaurants.

 

Volle kaart?

Heeft u stempels van drie verschillende restaurants op uw kaart? Dan kunt u deze bij de servicebalie van Cool omruilen voor een vrijkaart voor een van de door Cool geselecteerde voorstellingen. Kijk op de website van Cool (www.coolheerhugowaard.nl) uit welke geselecteerde voorstellingen u kunt kiezen.

 

Voorwaarden

  • U heeft alleen recht op een stempel wanneer u dineert in een van de deelnemende restaurants (niet bij een lunch, hapje of snack);
  • U heeft recht op een vrijkaart voor een geselecteerde voorstelling wanneer uw kaart stempels bevat van drie verschillende, deelnemende restaurants;
  • De Diner- en applauskaart is geldig t/m theaterseizoen 2016-2017;
  • Het combineren van incomplete kaarten is niet mogelijk. Alleen volle kaarten zijn geldig;
  • Het restaurantbezoek hoeft niet gekoppeld te zijn aan het bijwonen van een voorstelling diezelfde avond in Cool.

< Terug